ReUnite - Alt i festival udstyr

Velkommen til Festival shoppen 

Vi har næsten alt i festival udstyr


Her kan du finde alle vores produkter om det er festivalpakker, telte, campingstole eller de produkter vi selv har lavet ud af de materialer vi har fundet ude på festivalpladserne.


Alt kan leveres med Bring.

Gratis levering på alle telte og teltpakker


Gratis levering på alle telte og teltpakker

Om Festival Shoppen hos ReUnite

I vores festival shop kan du købe meget af det festivaludstyr som vi har samlet ind og gjort klar til genbrug på de danske festivaler. Her findes telte, stole, luftmadrasser samt vores egne genbrugs produkter, i form af bæltetasker og skraldespandsstativer. I shoppen finder du blandt andet vores festivalpakker. Her får du en pakke bestående af:

  1. Telt
  2. Samme antal stole som teltet er til ( 2 personers telt = 2 stole | 4 personers telt = 4 stole)
  3. Samme antal luftmadrasser som teltet er til


Hvilket telt får jeg med når jeg køber et festivalpakke?

Hvis du/i køber en festivalpakke får du/i et telt med i pakken af høj standard. Inde under hver af mulighederne ligger der et par billeder. Bestiller man et 4 persons telt får man et telt fra Jelling Musikfestival eller Smukfest. Bestiller man en festivalpakke med 2 personers telt får man enten et telt fra Vig Musikfestival, Langelandsfestival, Smukfest eller en af vores mange andre gode telte. Det er derfor den perfekte mulighed for at få styr på sit festival udstyr uden at skulle løfte en finger.


Hvordan er standen på teltene? - Lugter teltene?

Standen på alle vores telte er brugte, men som nye. Det vil sige at et telt som har en defekt lynlås aldrig går igennem vores kvalitetssikring. Det værste scenarie du kan støde på er en lille plet på teltdugen, men som altid, er du ikke tilfreds med produktet finder vi en løsning. Teltene går igennem en gennemgående kvalitetssikring før du køber det. Det vil sige teltet ikke lugter eller er den mindste smule beskidt. Hvis du ikke vidste teltet var blevet brugt før ville du tro det var nyt.


Levering til festivalpladsen

Skal du på Jelling Musikfestival, Skive Festival, Vig Festival eller en af de mange andre, har du muligheden for at vælge, under levering, at få pakken leveret direkte til festivalen. Det betyder altså at du slipper for besværet i at have teltet med under din rejse til festivalpladsen. Her vil du få udleveret din pakke til festivalen og skal altså derfor kun bære det hen hvor du ønsker teltet skal sættes op. Det er ikke alle festivaler vi leverer til, men se dine muligheder under levering når du køber festivalpakken.

Læs vores artikel om genbrug af festival gear ved at trykke herunder

Artiklen var både at finde i Vejle Amts Folkeblad, Horsens Folkeblad, Tørring Folkeblad,

Give Avis og mange flere.

DSC04875

Følg os gerne på Facebook & Instagram