x-camp-reunite-hero

Camp ReUnite

Tag bæredygtigt på festival! Lej dit festival udstyr hos Camp ReUnite på udvalgte festivaler

Tilmeld dig Camp ReUnite

Hav det sjovt, imens du tænker på klimaet på Camp ReUnite

x Camp ReUnite er vores nyeste skud på stammen – Her booker du altså plads på Camp ReUnite i stedet for at medbringe dit eget telt.

Vi sætter teltet op – og piller teltet ned, samt giver jer lidt ekstra luksus imens festen står på. På Camp ReUnite sørger vi for:

  • Telt, campingstole & luftmadrasser
  • Tætte bad- og toiletfaciliteter
  • Strøm til opladning af mobil
  • Skraldespande til at holde campen ren
  • Mulighed for direkte kontakt til ansvarlig hos ReUnite i tilfælde af problemer

Kort om Camp ReUnite-projektet

Camp ReUnite er et projekt vi startede op i 2022 i samarbejde med Langelandfestivalen. Det var et projekt vi ville teste af for at se, om vi selv kunne være med til at sørge for en cirkulær genbrugstrend på de danske festivaler. Hele projektet har fundament i at i som festivalgængere genbruger det festivaludstyr som blev brugt på tidligere festivaler.

Konceptet blevet taget rigtig godt imod, og derfor er det også i år at finde på Jelling Musikfestival & Vig Festival. Vi håber at Camp ReUnite er at finde på mange flere festivaler næste år, og det er det også hvis i bliver ved med at tænke bæredygtigt.

Hvilke telte får man på Camp ReUnite?

De telte vi bruger på Camp ReUnite er festivalernes standardtelte som udgangspunkt. Det er altså telte fra Jelling Musikfestival, Vig Festival, Langelandfestivalen og mange flere. De er indsamlet på festivaler sidste år. Det er altså rigtig godt festival udstyr.

Hvad gør Camp ReUnite ekstra fedt?

Udover at du tager på festival med god samvittighed – fordi du har købt cirkulært festival udstyr, så sørger vi for at du slipper for besværet. Camp ReUnite sørger vi nemlig for både at sætte op og pille ned. Det betyder at du ikke behøver andet end dit tøj, hovedpude og sovepose for at tage på festival. Vi sørger for du slipper for besværet, samtidig med at du kan prale med at du tænker på miljøet.