Samarbejdspartnere

ReUnite har igennem det sidste år indgået samarbejder med flere festivaler. Under paraplyen er nu Jelling Musikfestival, Vig Festival, Skive Festival mf. Vi er dybt afhængige af vores gode samarbejder med festivalerne.

Samarbejdspartnere ved ReUnite

Hos ReUnite er vi dybt afhængige af vores stærke samarbejdspartnere. Uden dem ville vi ikke have mulighed for at arbejde for at afskaffe “køb og kassér” kulturen på de danske festivaler og i stedet for starte en cirkulær genbrugskultur. Vi er derfor utroligt stolte over de samarbejdspartnere som vi har og vi arbejder konstant på at udvide listen med flere.

Nuværende samarbejdspartnere

På nuværende tidspunkt dækker vi festivalerne Jelling Musikfestival, Vig Festival og Skive Festival. De 3 spiller en utrolig vigtig rolle hos os fordi de alle 3 ser potentiale i at udnytte de ressourcer der ligger tilbage efter deres festivaler. De ønsker alle at blive bedre til at mindske affaldsprocenten efter deres festivaler og derfor arbejder vi meget stærkt og tæt sammen. 

Vi har også et godt samarbejde med vores skræddere hos UniKuum som står for at lave alle vores tasker.

Nye samarbejdspartnere

Vi ønsker altid at udbygge vores partnerskabsliste. Heldigvis er mange festivalevents og festivaler interesseret i at påbegynde et samarbejde med os. Dette betyder også at folden af samarbejdspartnere fra 2024 forhåbentligt er væsentligt større end den er i år. Vi her hos ReUnite glæder os utroligt meget til at starte de nye samarbejder op og endnu mere til at dele dem med jer. Stay Tuned.

Interesseret i at få et samarbejde op med ReUnite?

Er du fra en festival eller et arrangement som du kan se, måske kan bruge ReUnite – Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi er altid åbne over for ideer og nye samarbejdspartnere. Skriv gerne en mail på [email protected] eller ring på 23 86 63 13, så tager vi en snak.

UniKuum Skrædderi og Design

Vi har en vigtig samarbejdsaftale med Unikuum. De står for produktionen af alle vores skrædderi produkter herunder bæltetaskerne. De levere et unikt produkt, der er meget holdbart. De skal jo huske at have i mente at produktet skal kunne holde til en tur på festival.