reunite-2

Lej produkter til dit næste event hos ReUnite

Vi tilbyder et mindre udvalg af produkter til eventudlejning. Det kan være alt fra messer og koncerter til private fester.

Du står og mangler skraldespande. Hvorfor købe de skraldespande i pap når du ved de bare skal smides ud bagefter? Du kan i stedet vælge ReUnites vej, nemlig genbrugsvejen.

Vi tilbyder eventudlejning af skraldespande som er lavet ud af campingstole. Det betyder at campingstolene har fået nyt liv i stedet for at blive smidt ud.

Prisen er 40kr. inkl. moms pr. skraldespand. Pris for levering og opsætning varierer alt efter mængden af skraldespande der skal bruges og hvor langt de skal fragtes.

Telte, luftmadrasser og campingstole kan også lejes hvis dette ønskes. Vores regler for udlejning er simple. Man betaler lejen for produktet og går produktet i stykker betaler man vores salgspris for det. Ingen depositum opkræves ved store arrangementer. Har dette vækket din interesse eller arbejder du med arrangementer til dagligt, så kontakt os på 23 86 63 13 via opringning eller SMS, smid os en mail på [email protected] eller sidst smid en besked på messenger igennem vores Facebook-side.

Priser

Skraldespandsstativer i enkeltfraktioner40 kr. inkl. moms pr. stk
Skraldespandsstativer i 4 fraktioner180 kr. inkl. moms pr. stk
Festivalsstole50 kr. inkl. moms pr. stk
FestivalstelteVariende priser efter størrelser

ReUnites eventudlejning

Vi er ved at udbrede en ny gren hos ReUnite. Mulighed for at leje vores skraldespandsstativer, som også snart kommer i sammenhængende fraktioner af op til 4 affaldsfraktioner. Det betyder altså at selv når du skal til at sortere dit affald så kan du gøre det i bæredygtige affaldsstativer. Skraldespandsstativerne er lavet ud af campingstole indsamlet på de danske festivaler. De er lavet af stole hvor enten armlæn eller ryglæn har været gået i stykker og stolen derfor skulle have været på lossepladsen – men ikke på vores vagt.

Leverer I produkterne?

Vi leverer udstyret til jeres event og hjælper med opstilling hvis dette ønskes. Udlejning af festivalstole står vi også gerne for at facilitere på stedet.