ReUnite - Alt i festival udstyr

Lej produkter til event hos ReUnite


Vi tilbyder et mindre udvalg af produkter til eventudlejning


Det kan være alt fra messer og koncerter til private fester

festival udstyr

Du står og mangler skraldespande. Hvorfor købe de skraldespande i pap når du ved de bare skal smides ud bagefter? Du kan i stedet vælge ReUnites vej, nemlig genbrugsvejen.


Vi tilbyder eventudlejning af skraldespande som er lavet ud af campingstole. Det betyder at campingstolene har fået nyt liv i stedet for at blive smidt ud.


Prisen er 40kr. inkl moms pr skraldespand. Pris for levering og opsætning varriere alt efter mængden af skraldespande der skal bruges og hvor langt de skal fragtes.

Telte, luftmadrasser og campingstole kan også lejes hvis dette ønskes. Vores regler for udlejning er simple. Man betaler lejen for produktet og går produktet i stykker betaler man vores salgspris for det. Ingen depositum opkræves ved store arrangementer. Har dette vækket din interesse eller arbejder du med arrangementer til dagligt, så kontakt os på +45 23 86 63 13 via opringning eller SMS, smid os en mail på christopher@reunite.dk eller sidst smid en besked på messenger igennem vores facebookside.

ReUnites eventudlejning

Vi er ved at udbrede en ny gren hos ReUnite. Mulighed for at leje vores skraldespandsstativer, som også snart kommer i sammenhængende fraktioner af op til 4 affaldsfraktioner. Det betyder altså at selv når du skal til at sortere dit affald så kan du gøre det i bæredygtige affaldsstativer. Skraldespandsstativerne er lavet ud af campingstole indsamlet på de danske festivaler. De er lavet af stole hvor enten armlæn eller ryglæn har været gået i stykker og stolen derfor skulle have været på lossepladsen - men ikke på vores vagt.


Hvad udlejer i helt præcist?

Vi udlejer følgende:

  1. Skraldespandsstativer i enkelt fraktioner 
  2. Skraldespandsstativer i 4 fraktioner
  3. Festivalstole
  4. Festivaltelte


Leverer i produkterne

Vi leverer udstyret til jeres event og hjælper med opstilling hvis dette ønskes. Udlejning af festivalstole står vi også gerne for at facilitere på stedet.

40kr. inkl. moms pr stk

180kr. inkl. moms pr stk

60kr. inkl. moms pr stk

Varriende priser efter størrelser