Samarbejdspartnere


ReUnite har flere samarbejdspartnere.


For at ReUnite kan være en succes kræver det stærke samarbejdsaftaler med blandt andet festivaler for at vi kan indsamle jeres glemte campinggrej og skræddere der kan assistere os med at lave nye produkter af det grej der ikke kan sælges direkte videre.

Klik Her -->

<-- Klik Her

Langelandfestival er vores hovedsamarbejdspartner. Det er en af vores vigtigste aftaler. Vi har en større aftale om indsamling af brugt festivalgrej hvor vi gennemgår samtlige arealer på pladserne før oprydningscrewet smider ud. Derudover samarbejder vi også gennem brainstorming om nye produkter, og vi får lov til at teste nye produkter af på festivalen om det er skraldepande eller bæltetasker, så tester vi produktet af på festivalens gæster. Vi har jo ingen interesse i at tilbyde jer et produkt i ikke er interesseret i.


Vi står stærkere sammen imod mængden af affald end vi gør alene.


Køb din billet til Langelandfestival her:

https://www.langelandsfestival.dk/

UniKuum Skrædderi og Design


Vi har en vigtig samarbejdsaftale med Unikuum. De står for produktionen af alle vores skrædderi produkter herunder bæltetaskerne. De levere et unikt produkt, der er meget holdbart. De skal jo huske at have i mente at produktet skal kunne holde til en tur på festival.

Smukfest


Vi har en samarbejdsaftale med Smukfest om at afhente festivalgrej på camppladserne efter endt festival.