Genbrugsskraldespand

150,00 kr.500,00 kr.

Vores egen producerede skraldespande lavet af genbrugsmateriale fra campingstole.

Hvis du står og skal holde en fest, et event eller en anden form for arrangement og skal bruge skraldespande kan de også efter aftale med os lejes til billige penge. Her vælger du et miljøvenligt alternativ til almindelige skraldespande. De her kan genbruges igen og igen og er allerede genbrug i sig selv. Kontakt os på 23866313 for at aftale nærmere vedrørende leje og opsætning af de her skraldespande.

OBS!

Når du vælger levering af skraldespande koster de 149kr for levering af 1-4 skraldespande og 169kr for levering af 4-9. Fra 10 og op er levering gratis.

Advisering ved levering af skraldespande kommer gennem postnord

Vores egen producerede skraldespande lavet af genbrugsmateriale fra campingstole. Hvis du står og skal holde en fest, et event eller en anden form for arrangement og skal bruge skraldespande kan de også efter aftale med os lejes til billige penge. Her vælger du et miljøvenligt alternativ til almindelige skraldespande. De her kan genbruges igen og igen og er allerede genbrug i sig selv. Kontakt os på 23866313 for at aftale nærmere vedrørende leje og opsætning af de her skraldespande. OBS! Når du vælger levering af skraldespande koster de 149kr for levering af 1-4 skraldespande og 169kr for levering af 4-9. Fra 10 og op er levering gratis. Advisering ved levering af skraldespande kommer gennem postnord
Varenummer (SKU): N/A Kategori: